Gootsteen Ontstoppen
Almere

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Almere

Gootsteen Ontstoppen Almere? Hoort u een borrelend geluid uit de afvoer? Of loopt het water minder goed of helemaal niet meer weg? Dan heeft u een (beginnende) gootsteenverstopping.
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Almere komen u graag helpen. Onze ontstoppers hebben zo veel ervaring met verstoppingen dat wij ervan overtuigd zijn dat wij iedere verstopping snel en vakkundig kunnen oplossen. Hiervoor maken wij gebruik van speciale machines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Almere inschakelen voor het ontstoppen van uw gootsteen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 036 202 39 12. Wij helpen u graag met Gootsteen Ontstoppen Almere!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Almere Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsdienst Almere

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

036 202 39 12

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Almere. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Almere.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Almere en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Almere

Is uw gootsteen verstopt? Dat is vervelend! Ontstoppingsdienst Almere wilt u hier graag bij helpen! 

Wij beschikken over professionele machines die in staat zijn elke gootsteen verstopping snel en goed te verhelpen.

Wij zijn werkzaam in Almere en omgeving. Het maakt onze ontstoppers verder niet uit waar u precies woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Heeft u hulp nodig? Ontstoppingsbedrijf Almere staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 036 202 39 12.

Almere Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Almere

Jaren Ervaring

Loodgieters Almere
Gootsteen Ontstopping Almere

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Gootsteenverstoppingen beginnen meestal met een kleine hoeveelheid vet, etensresten en ander vuil dat vast blijft kleven aan de binnenwand van de afvoer. 

Er ontstaat een ophoping waar u op het begin weinig van merkt omdat het water er nog langs kan stromen. De kleine ophoping wordt hard als het opdroogt. Hierdoor kan nog meer vet, etensresten en ander vuil achter de ophoping blijven steken. De ophoping wordt hierdoor steeds groter en langer totdat er (bijna) geen water meer doorheen kan stromen.

Functioneert uw gootsteen minder goed? Of zit de gootsteen al helemaal verstopt? Ontstoppingsdienst Almere helpt u graag! Neem gerust contact op via 036 202 39 12.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Het is begrijpelijk dat mensen het eerst zelf willen proberen om de verstopte gootsteen te ontstoppen. Het liefst wilt u er natuurlijk weer zo snel mogelijk gebruik van maken.
Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar de verstopping zich bevindt. Denkt u dat de verstopping aan het begin van de gootsteenafvoer zit? Of zit de blokkade waarschijnlijk dieper in het riool? Een verstopping diep in het riool is moeilijk om zelf te ontstoppen.

Dan is het de vraag hoe u de ontstopping het best kunt ontstoppen. Is de gootsteen verstopt door vet/olie en etensresten? Dan is het verstandig om een aanpak te hanteren waarmee de verstopping naar boven gehaald wordt. Dit kunt u doen met een plopper.

Bij een dieper gelegen verstopping kunt u proberen om de blokkade af te breken of te forceren. Dit kunt u doen met soda en azijn en een ontstoppingsveer. Hoe dit werkt? Onze ontstoppers hebben op deze pagina beschreven hoe u deze methodes kunt toepassen om de verstopping te verhelpen.

Bent u al aan het ontstoppen geweest zonder het gewenste resultaat? En wilt u graag de hulp van Ontstoppingsdienst Almere? Bel dan gerust voor een afspraak via 036 202 39 12.

Almere Loodgieter
Gootsteen Verstopping Almere
Almere Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Almere

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De plopper is waarschijnlijk de meest bekende methode om een verstopping te verhelpen. Het is ook zeer geschikt om een gootsteen mee te ontstoppen. Het werkt alleen helaas niet altijd voor hardnekkige of diep gelegen verstoppingen.
Hieronder staat een stappenplan hoe de plopper het best gebruikt kan worden. Hopelijk lukt het u om de verstopping op te lossen.

Stap 1: Houdt de zuignap van de plopper onder de warme kraan. Zo wordt het rubber flexibel zodat het beter aansluit op de afvoer.

Stap 2: Zorg dat er een laagje water in de verstopte gootsteen staat.

Stap 3: Zet de plopper op de afvoer van de gootsteen en zorg dat de zuignap de afvoer goed omsluit. Dit is essentieel om de plopper effectief te gebruiken.

Stap 4: Duw de steel naar beneden en trek de steel weer omhoog. Dit herhaalt u zodat er een pompende beweging ontstaat. Zo creëert u zuigkracht.

Stap 5: Als de blokkade afgebroken wordt en loskomt ziet u deeltjes van de verstopping in uw gootsteen verschijnen. Indien dit niet het geval is werkt de plopper niet.

Stap 6: Verstopping opgelost? Laat de warme kraan dan een tijdje lopen om de resten in de afvoer weg te spoelen.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Soda heeft een ontvettende en reinigende werking. Daarom is het erg geschikt voor gootsteenverstoppingen van vet, olie, etensresten en ander vuil. Daarnaast is het een goedkope middel en niet schadelijk voor de afvoer of het milieu.
Hetzelfde geldt voor azijn. Ook azijn heeft een reinigende werking. Voor een nog sterker effect is het dus aan te raden om ook azijn te gebruiken voor het ontstoppen van uw gootsteen. Eventueel kunt u de soda en azijn eerst mixen.

Hieronder staat een stappenplan beschreven hoe u de gootsteen kunt ontstoppen met soda en azijn:

Stap 1: Doe een kopje zuiveringszout en een kopje azijn in de gootsteen

Stap 2: Laat dit een nacht inwerken

Stap 3: Vul een bak of emmer met warm water en voeg hier nog wat zuiveringszout en azijn aan toe.

Stap 4: Giet de bak of emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen. De hoogte zorgt voor druk op de blokkade.

Stap 5: Gelukt? Dan is het aan te raden om de gootsteen goed door te spoelen met warm water.

Niet gelukt? Dan kunt u een ontstoppingsveer nog proberen. Anders is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dan weet u zeker dat het snel en goed opgelost wordt. Ontstoppingsdienst Almere helpt u graag!

Almere Wc Verstopt
Almere Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Almere Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Almere

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Als de verstopping niet te diep in de afvoer van de gootsteen zit, dan kunt u deze wellicht ontstoppen met een ontstoppingsveer. U dient hier wel voorzichtig mee te werk te gaan want de stalen veer kan eenvoudig schade aanrichten aan de afvoer.
Hieronder staat een stappenplan beschreven hoe u de gootsteen kunt ontstoppen met een ontstoppingsveer:

Stap 1: Duw de kop van de ontstoppingsveer in de gootsteen en blijf voorzichtig duwen tot u niet verder kunt.

Stap 2: Manoeuvreer langs bochten door te draaien aan de veer en op gevoel een beetje te spelen. U voelt vanzelf wanneer de kop langs de bocht heen gaat. Wees hierbij voorzichtig.

Stap 3: Verstopping bereikt? Maak de verstopping los van de binnenwanden van de afvoer door voorzichtig te duwen, trekken, en draaien aan de veer.

Stap 4: Controleer of de gootsteen weer goed functioneert door de kraan te laten lopen.
Als het gelukt is raden wij u aan om de warme kraan te laten lopen. Dan kunt u de laatste resten van de blokkade wegspoelen. Als het licht verbeterd is kunt u nog een keer veren.

Als het niet geholpen heeft kunt u het best een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen. Waarschijnlijk zit de verstopping te diep of is de verstopping te hardnekkig.

Ontstoppingsdienst Almere helpt u graag, wij kunnen met een gootsteen snel en goed ontstoppen met onze veermachine. Eventueel kunnen we de afvoer ook helemaal schoon spuiten met een speciale hogedruk machine.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Ontstoppingsbedrijf Almere is van mening dat we het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen in Nederland zoveel mogelijk moeten beperken. Dergelijke middelen bevatten veelal chemicaliën die slecht zijn voor de afvoer, het milieu en uw gezondheid.
De chemicaliën in ontstoppingsmiddelen hebben een bijtende werking. Dit tast de binnenwanden van de afvoer aan en daarnaast is het ook van belang dat u er niet mee in aanraking komt.

Als u het middel op uw huid krijgt kunt u een chemische verbranding krijgen. Daarnaast komen er dampen vrij tijdens het gebruik van het ontstoppingsmiddel. Deze dampen zijn schadelijk voor uw luchtwegen!

De werking van de middelen zelf is ook niet altijd effectief. We worden regelmatig gebeld door mensen die al meerdere ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar dat de gootsteen nog steeds verstopt zit.

Het probleem wordt dan alleen maar erger want de ontstoppingsmiddelen worden vaak ook hard als het opdroogt in de afvoer. Hierdoor is het alleen maar meer werk om de verstopping te verhelpen.

Als het middel wel werkt, dan worden al die chemicaliën weggespoeld in het riool. Hierdoor wordt het rioolwater onnodig vervuild. Daarnaast is de afbraak van deze chemicaliën slecht voor het milieu.

Het moge duidelijk zijn dat chemische ontstoppingsmiddelen niet verantwoord zijn. Daarom raden wij u af om deze middelen te gebruiken bij het het ontstoppen van uw gootsteen.

Verstopping Gootsteen Almere
Ontstoppen Gootsteen Almere
Verstopping Riool Almere
Loodgieter Almere

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Voorkomen is beter dan genezen, toch? Zo denken wij er ook over. Daarom hebben wij een aantal tips om de afvoer van uw gootsteen in optimale staat te houden. Hierdoor verkleint u de kans op verstoppingen en gaat uw gootsteenafvoer ook langer mee.

Ten eerste is het belangrijk dat er zo min mogelijk vet, olie of etensresten weggespoeld worden in de afvoer. Met afwassen raden wij aan om pannen en dergelijke zo goed mogelijk leeg te gieten in de groene container.

Na het afwassen is het belangrijk om de afvoer van de gootsteen goed door te spoelen. Dit kunt u doen door de gootsteen met warm/heet water te vullen en vervolgens de stop eruit te halen. Het water kan dan de laatste resten wegspoelen zodat er geen ophoping ontstaat.

Verstoppingen ontstaat meestal geleidelijk. Daarom is het van belang om in de gaten te houden of de afvoer van de gootsteen minder goed functioneert of gekke geluiden maakt. Zo kunt u een beginnende verstopping oplossen voordat het erger wordt.

Tot slot kunt u verstoppingen voorkomen door uw afvoeren eens in de zoveel tijd te laten doorspuiten. Dit optimaliseert de levensduur van de afvoerbuizen en zo weet u zeker dat u geen last heeft van vervelende verstoppingen of een nare rioollucht in huis.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Almere helpt u graag met het ontstoppen van uw gootsteen. Wij beschikken over professionele machines die elke verstopping snel en goed kunnen verhelpen.
Zo beschikken wij over een veermachine die makkelijk uw hele afvoer tot aan het riool kan ontstoppen. Daarnaast hebben we een machine die de afvoeren met zeer hoge druk kan doorspuiten. Zo worden alle binnenwanden weer helemaal schoon.

In sommige gevallen is het nodig om een kijkje te nemen in de afvoer. Daarom beschikken wij ook over rioolcamera waarmee wij de staat van de afvoer kunnen inspecteren en bijvoorbeeld precies kunnen bepalen waar een leidingbreuk zit.

Krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf uw gootsteen goed te ontstoppen? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Almere! Wij staan 24 uur per dag klaar om u van uw verstopping af te helpen!

Het maakt niet uit waar in Almere of omgeving u woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Dus wilt u verzekerd zijn van een professionele ontstopping? Maak dan een afspraak met Ontstoppingsdienst Almere door te bellen naar 036 202 39 12.

Almere Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Almere Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Almere
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Almere rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 036 202 39 12

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Almere

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Almere

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Almere!

Afvoer Ontstoppen Almere

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Almere

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Almere

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Almere

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Almere

Al sinds 1992 helpt Ontstoppingsbedrijf Almere particulieren en bedrijven met allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een toilet, gootsteen, douche, bad of het riool. Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

Naast het ontstoppen van een verstopping, kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Daarnaast helpen wij u graag met het aanleggen en vervangen van de riolering.

Heeft u een verstopte afvoer? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Almere voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 036 202 39 12. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Almere te werk?
Allereerst plant u een afspraak in bij Ontstoppingsdienst Almere. Er wordt dan met u een tijdblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Op locatie doen wij altijd eerst onderzoek. Wij bepalen waar de verstopping zit en hoe dit het best opgelost kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave.

In de prijsopgave geeft onze vakman aan hoeveel tijd er nodig is en welke materialen en/of gereedschappen er ingezet moeten worden. Wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord bent.

Heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 036 202 39 12.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Natuurlijk, dit kunt u doen door zo snel mogelijk contact op te nemen via 036 202 39 12.

Het is mogelijk dat de verstopping tijdelijk is verholpen. Wij adviseren om de situatie dan te bespreken. Een verstopping die niet goed ontstopt is komt meestal weer terug.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Er wordt een tijdblok met u afgesproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

Mocht de monteur iets eerder of later op locatie zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn vooraf lastig in te schatten, dit verschilt per klus.

Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen maakt de monteur vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin of via een tikkie. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst! Indien gewenst kunt u ook contant betalen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, u krijgt achteraf een factuur via de mail waarin alles duidelijk staat vermeld.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 036 202 39 12.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 036 202 39 12 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Almere uit?
Ontstoppingsdienst Almere is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping verhelpen?

Dus heeft u een verstopping in uw wc, gootsteen. wastafel, douche, bad, stortbak, hemelwaterafvoer, of toch een andere afvoer? Wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij afvoeren en riool ook reinigen met een speciale hogedruk machine. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en stankoverlast. Ook gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten.

Verder kunnen wij u ook helpen bij een leidingbreuk of een verzakking in het riool. Tijdens een rioolinspectie kunnen wij met onze rioolcamera precies bepalen waar de problemen zich voordoen. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben ook veel ervaring met het repareren, vervangen en aanleggen van riolering. Door ons werk als ontstoppingsdienst weten wij ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Regio Almere is ons werkgebied. Het maakt verder niet uit waar u precies woont in Almere of in de omgeving, wij rekenen geen voorrijkosten!